Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik se zove Felix Sturm ,jer zna da ce tak u njemackoj dobiti vise sponzora , sto mu je bolje za karijeru , vise mu njemci tak nude neg da se zove adnan catic,mislite da se zove adnan catic dali bi mu njemci da boksuje u kelnu , samo radi tog je on uradio On voli svoju Bosnu on ima i zastavu bosne tam gde treninra na kojoj pise dont forger Srebrenica!!! sretno adnane / felix
ovdje nema ni jedan komentar, a tamo kod lopina koliko hoces komentara ... SRETNO ADNANE :D
eeeeeeee, sta ti je ljubomora............
AFERIM ADNANE!!!! LEGENDOOOOOO
Ado za tebe sve najbolje jedan si od najvecih sinova Bosne,pa sad zvao se ti ado, felix ,melvin ili sta ja znam ti si pokazo ko si i sta si poslije svakog meca.Cro pozdravi sestru i mamu od hadze jer i sam znas da latinke vole nase muslimanske metke
Normalno da je čovjeka stid, ja ni ćuki ne bih dao neka od vaših imena, grizla bi me savjest pred njim.
Turci, meni stvarno nije jasno kako vi ne shvatate da on nije tamo neki Adnan Čatić nego FELIX STURM?! Odlučio je da ne bude više poturica. Ne želi da nosi ime otomanskih okupatora! A vi ga svojim nazivate??? Patetični ste!!!
adnan je vise dao za bosnu nego svi mi zajedno. lik mase nasom zastavom po ringu...zove ibisevica, salihovica, barbareza da ga bodre...promotuje naseg boksera redzovica...svaki put djeli karte nasim bosancima za upola cjene...provodi svoje odmor u mostaru...daje mnoga para za humanitarne akcije...hoce jednog dana da organizuje jednu borba u sarajevo...\"never forget srebrenica\" i tako dalje! ADO UBI GA !!!
prestanite pljuvati pa adnanu, zato sto je promenijo svoje ime. sto nepitate koji je bio razlog zato. nije razlog sto se stide bosne, nego zato sto mu je majka bila jako bolesna i on je trebo sto brze skupiti pare za operacije. pa vi sad zamislite njegovu situaciju. ja bi sve ucinio da sto brze napravim karijeru. tesko je strancu pogotovu u sportu da napravi karijeru u njemackoj. moras biti duplo bolje od ostali da budes cjenjen za svoj rad.
Dobio sam kartu,veceras cu tamo sa namanje hiljadu bosnjaka naseg Adu da bodrim,napred sampione...
ublehashu ,kakve ima veze sto si ti djecu osunetio,boze ti nasih primitivaca,nisi vjernik veliki je li ti si opsuteni,a djecu si osunetio zato sto je to red.I ja se zovem Adnan i nikad nebi promjenio svoje ime za bilo koje pare a ti prdi sad suplju tu,i to sa zastavama,neka izvadi onu sa ljiljanima pravu.
U koliko sati, zna li iko ?
do kad vise da trpimo nepismene novinare sa ovog portala, pa svi dobro znama da Irska ne pripada Britaniji,c,c,c,c, a mislim i da ova irska zastava dovoljno govori
Za ove sto govore da se Adnan stidi svog imena neka ga obale svom tati !!! Pa jeste li vidjeli cobani kada Adnan izlazi na binu da mu oko gleve zamotana traka sa bjelim natpisom 4MAHIR (Mahira, njegov sin). Mahir je starogermansko ime ili sta ?!!!! Ja sam ozenjen sa Njemicom, obadvoje djece mi imaju muslimanska imena (bez obzira sto nisam nikakav vjernik) !!! Normalno da se pretezno daju imena koje Svabe lakse izgovaraju Amer, Enver, Amar, Anes isl., a ne Shemsudin ili Abdulrahman ali se daju samo muslimanska imena !!! Ne znam nijednog Bosnjaka u Njemackoj da je dao vlasko ime djetetu, a znam ih dosta koji su sa Hrvaticama i Srpkinjama ozenjeni !!! Obadvoje sinova su mi osuneceni i zena nije imala nista protiv !!! Da nam niste ucini 90-tih sta ste ucinili, nestalo bi muslimana za 50 god., bilo u inostarnstvu ili u BiH !!! Znam da smo vam trn u oku ali morat cete se odviknuti od slike Muslimana do 90-tih inace vam moze otici na zdravlje ta sekiracija za nas i nasa imena !!!
Juriš Sretna Olujo, slomij vnogo britansko! @ prisutni smrdi - \'ajde recite čiki av av, kujice male
haj sta ti pricas seljacino, je.b.li te i turci i ukrajinci papak
@Cuveni e paša...e tvoja su dobra imena i prava muzika za uši Nijemcima i Amerima neki tvoj VUKAŠIN, SPASOJE, MILIVOJE, DRAGUTIN e imena i GO..VANA, sva naša imena su za ZAPAD ružna i krvatska i smrdska i balijska :-)