Promo
0

AdmiralBet: Zagarantovan povrat na Amusnet i Fazi igrama i besplatni spinovi za sve igrače

AdmiralBet
AdmiralBet
Ukoliko još uvijek niste registrovani AdmiralBet igrač, sad je prilika da to uradite jer svi novoregistrovani igrači dobijaju poklon od 50 KM - bez uslova.

Najuzbudljivija online zabava na AdmiralBet platformi u svakom trenutku dostupna je svim igračima iz BiH, ali sad se nudi prilika da se opravdano izvrši "napad" na maksimalne multiplikatore.

AdmiralBet
AdmiralBet

Fazi Cashback promocija nudi svim igračima koji zaigraju odabrane slot igre, tako da sve do nedjelje (23:59 sati) izaberite neku od igara koje nude maksimalni multiplikator.

Uvećajte svoj ulog maksimalno, a ukoliko ovaj put sreća ne bude na vašoj strani, AdmiralBet vam daje zagarantovan cashback do 20%.

AdmiralBet
AdmiralBet

Amusnet Cashback - 30%

Amusnet Interactive (EGT) sigurno je jedan od globalno najpopularnijih provajdera online slot igara današnjice, a razlog tome sigurno je šansa za osvajanje rekordnih dobitaka u svakom trenutku.

Šansu da budete jedan od rekordnih dobitnika na Amusnet slot igarama imate u svakom trenutku na AdmiralBet platformi, a sve do 18. januara (23:59 sati) ukoliko zaigrate odabrane igre, najveći Amusnet cashback u BiH vam je zagarantovan - 30%.

Dnevna doza besplatnih spinova - jedina koju se isplati pratiti

Svi AdmiralBet igrači svaki dan imaju priliku da osvoje besplatne spinove, a da sav njihov dobitak sa besplatnih spinova automatski prelazi na keš račun, kojim mogu raspolagati kako god žele. Uopšte nije bitno u kojim igrama online kazino zabave uživate, jer bilo koju igru da zaigrate dobijate priliku da osvojite besplatne spinove - baš svaki dan.

AdmiralBet
AdmiralBet

Za sve prednosti igre i zabave na AdmiralBet platformi, registrujte se i preuzmite poklon od 50 KM - bez uslova, a da budete u toku sa najboljim online promocijama u BiH, zapratite AdmiralBet Facebook i Instagram nalog.