Promo
0

AdmiralBet: Unesite promo kod i svaki dan preuzmite 30% bonusa za slot igre

AdmiralBet
AdmiralBet
AdmiralBet poklanja svim novoregistrovanim igračima 50 KM kao novogodišnji poklon - bez uslova.

Svi registrovani AdmiralBet igrači do kraja godine dobijaju priliku da svaki dan uvećaju svoj depozit za 30% i zaigraju omiljene online slot igre.

Ono što je neophodno uraditi jeste prilikom uplate prvog dnevnog depozita upisati promo kod: SLOT30 i bonus je spreman za igru.

Naravno, bonus je dostupan samo registrovanim AdmiralBet igračima, a ukoliko još uvijek nemate nalog na admiralbet.ba, sad je idealno vrijeme da to uradite, jer na poklon dobijate 50 KM - bez uslova.

Registrujte se na OVOM linku i preuzmite 50 KM bonus dobrodošlice bez depozita.

Pragmatic Play Bonus Buy Turnir

Nakon registracije i poklona, vrijeme je da doživite adrenalin i zabavu na najmodernijoj online platformi, a na vašem meniju Pragmatic Play Bonus BuyTurnir definitivno će biti izbor broj jedan. Deset igrača podijeliti će nagradni fond od 10.000 KM, a osvajača turnira čeka nagrada od 2.100 KM.

Turnir traje sve do 28. decembra 2023. godine (23.59 sati), a praktično ne postoji šansa da neka od ponuđenih igara nije među vašim omiljenim.

U ponuđenim igrama su neke od globalno najpopularnijih Pragmatic Play igara, kao što su Gates of Olympus, Sugar Rush, Sweet Bonanza, John Hunter i dr.

AdmiralBet
AdmiralBet

Zapratite AdmiralBet BiH Facebook i Instagram nalog i očekujete zabavu koja je uvijek #viseodigre.