Promo
6

AdmiralBet: Tri dana za tri jarana - otputuj u Barcelonu na trku Formule 1

AdmiralBet
AdmiralBet
AdmiralBet sportska kladionica ti omogućava da doživiš nesvakidašnji adrenalin.

Ukoliko želiš da osvojiš put u Barcelonu, ovo je vikend koji obavezno moraš da iskoristiš. Uzbuđenje i brzina Formule 1 ti je na dohvat ruke, a sve što treba da uradiš jeste da dokažeš svoje umijeće sportskog prognozera.

Utrka je sve uzbudljivija, a preostalo ti je još devet dana da pogodiš rekordni tiket i "zakucaš" svoje mjesto na vrhu rang liste.

Pogodi najveću kvotu

Ljubitelji "najbržeg cirkusa" ovo sigurno ne žele da propuste, a vremena još uvijek ima I bitno ga je samo iskoristi na pravom mjesto i na pravi način.

Sve to do 28. aprila, zaigraj tiket na AdmiralBet online platformi u minimalnom iznosu od 2 KM i pruža ti se šansa da otputuješ na trku Formule 1 u Barcelonu.

Naravno, niko ne uživa u zabavi sam, zato okupi svoju ekipu i kao tri najbolja jarana osvojite put na trku za veliku nagradu Španije.

Tiket sa najvećom zbirnom kvotom osvaja:

  • Tri trodnevne ulaznice za veliku nagradu Španije - trening, kvalifikacije i utrka (21. do 23. juni)
  • Tri avionske povratne karte
  • Hotelski smještaj u centru Barcelone za tri osobe.

I za one koji su bili na dohvat ruke prvog mjesta, AdmiralBet je obezbijedio vrijedne robne nagrade:

  • iPhone 15 Pro Max
  • Laptop
  • Smart TV
  • Električni trotinet

Etapne Freebet nagrade

Nagradni ciklus sadrži i četiri etape od kojih svaka predstavlja zasebnu takmičarsku cjelinu za osvajanje freebet nagrada. Na kraju svake etape deset dobitnih tiketa sa najvećom pogođenom kvotom osvaja nagrade u Freebetu, ukupno 3.400 KM.

S obzirom da je pred nama je gotovo idealan mjesec najatraktivnijih nogometnih i košarkaških takmičenja, sigurno nas očekuje mnogo uzbuđenja i pravih pogodaka.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na stranici admiralbet.ba. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, a AdmiralBet je spremio najveći paket bonusa dobrodošlice u BiH za sve novoregistrovane.

Prve tri uplate nakon registracije donose do nevjerovatnih 600 KM Freebeta za sportsko klađenje i 600 KM za slot igre. Na treću uplatu vas AdmiralBet časti i sa 200 besplatnih spinova, a sve što izvrtite direktno prelazi na vaš keš račun.

Odmah po registraciji krenite u lov na najveće kvote i putovanje na Veliku Nagradu Španije, a AdmiralBet online platforma će sigurno zadovoljiti vaše kriterijume sportskog klađenja zbog sljedećih činjenica:

I da, bitno da znate, na AdmiralBetu ste cijenjeni igrači i igrate bez provizije - više zabave, manje troškova.

AdmiralBet
AdmiralBet

Budite u toku sa svim prednostima igre i zabave na najmodernijoj online platformi AdmiralBet, tako što ćete posjetiti link promocija na admiralbet.ba, ili zapratite njihov Instagram nalog.