Promo
37

AdmiralBet: Tri dana za tri jarana - otputuj u Barcelonu na trku Formule 1

Admiralbet
Admiralbet
Brzina, strast i nesvakidašnji adrenalin - kako ti zvuči odlazak na utrku Formule 1?

Uz AdmiralBet imaš mogućnost da doživiš uzbuđenje Formule 1 u srcu Barcelone jer počeo je veliki proljetni lov na kvote.

Pogodi najveću kvotu

Naime, od 28. marta pa do 28. aprila, ukoliko si ljubitelj najvećih kvota i "najbržeg cirkusa na svijetu", AdmiralBet postaje mjesto tvoje zabave. Naravno, niko ne uživa u zabavi sam, zato okupi svoju ekipu i kao tri najbolja jarana osvojite put na trku za veliku nagradu Španije.

Tiket sa najvećom zbirnom kvotom osvaja:

  • Tri trodnevne ulaznice za veliku nagradu Španije - trening, kvalifikacije i utrka (21. do 23. juni)
  • Tri avionske povratne karte
  • Hotelski smještaj u centru Barcelone za tri osobe

Za one koji budu nadohvat ruke prvog mjesta, AdmiralBet je obezbijedio vrijedne robne nagrade:

  • iPhone 15 Pro Max
  • Laptop
  • Smart TV
  • Električni trotinet

Etapne Freebet nagrade

Nagradni ciklus sadrži i četiri etape od kojih svaka predstavlja zasebnu takmičarsku cjelinu za osvajanje freebet nagrada. Na kraju svake etape deset dobitnih tiketa sa najvećom pogođenom kvotom osvaja nagrade u freebetu, ukupno 3.400 KM.

S obzirom da je pred nama je gotovo idealan mjesec najatraktivnijih nogometnih i košarkaških takmičenja, sigurno nas očekuje mnogo uzbuđenja i pravih pogodaka.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na stranici admiralbet.ba. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, a AdmiralBet je spremio najveći paket bonusa dobrodošlice u BiH za sve novoregistrovane.

Prve tri uplate nakon registracije donose do nevjerovatnih 600 KM freebeta za sportsko klađenje i 600 KM za slot igre. Na treću uplatu vas AdmiralBet časti i sa 200 besplatnih spinova, a sve što izvrtite direktno prelazi na vaš keš račun.

Odmah po registraciji krenite u lov na najveće kvote i putovanje na Veliku nagradu Španije, a AdmiralBet online platforma će sigurno zadovoljiti vaše kriterijume sportskog klađenja zbog sljedećih činjenica:

I da, bitno da znate, na AdmiralBetu ste cijenjeni igrači i igrate bez provizije – više zabave, manje troškova.

Depozit bez provizija
Depozit bez provizija

Budite u toku sa svim prednostima igre i zabave na najmodernijoj online platformi AdmiralBet, tako što ćete posjetiti link promocija na admiralbet.ba, ili zapratiti AdmiralBet Instagram profil.