Promo
0

AdmiralBet: Najveći bonus u BiH - 1.200 KM, registruj se i započni zabavu uz brojne poklone

AdmiralBet bonus dobrodošlice
AdmiralBet bonus dobrodošlice
Sportska kladionica AdmiralBet nudi svim novoregistrovanim igračima da svoju zabavu započnu apsolutno besplatno, jer 50 KM je spremno za preuzimanje bez uslova i bez obaveznog depozita.

Uz najveći bonus dobrodošlice u BiH od 50 KM, koji možete dobiti bez uslova i prethodnog depozita, AdmiralBet je za sve igrače koji do sad nisu uplatili svoj depozit na online platformu, spremio priliku da zgrabe bonus do 1.200 KM i 200 besplatnih spinova.

AdmiralBet Starter Pack Nakon što iskoristite bonus dobrodošlice od 50 KM i želite nastaviti AdmiralBet online zabavu, priliku da naplatite bonus dobijate za čak svoja prva tri depozita.

Prilikom svakog od prva tri depozita dobijate 100% od iznosa u freebetu, koje možete iskoristiti za sportsko klađenje i 100% od iznosa u slot bonusu koje možete iskoristiti za zabavu na nekoj od slot igara.

Za vaš treći depozit, AdmiralBet vas dodatno časti sa 200 besplatnih spinova na čuvenoj igri Sizzling Hot Deluxe, među igračima popularna kao ona koja nudi rekordne dobitke.

Dnevna doza besplatnih spinova Realno jedina dnevna doza koju se isplatiti pratiti. Svaki dan vaše zabave se računa, tako da apsolutno svaki dan dobijate priliku da osvojite besplatne spinove na određenoj slot igri.

Ono što je sigurno najbitnije, jeste da vaš dobitak automatski prelazi na vaš keš račun i stoji vam na raspolaganju za isplatu 0- 24h.

AdmiralBet: Dnevna doza besplatnih spinova
AdmiralBet: Dnevna doza besplatnih spinova

Sportsko klađenje

Uz svaki odigrani tiket na AdmiralBet online platformi, ostvarajute pravo na Freebet.

Pored tog što svaki par na vašem tiketu podiže iznos bonusa za dobitni tiket, svaki vaš odigrani par donosi vam automatski Freebet i zato bez čekanja, jer samo na AdmiralBet online platformi odigraš tiket - puniš Freebet.

AdmiralBet: Odigraš tiket - puniš Freebet
AdmiralBet: Odigraš tiket - puniš Freebet

U trenucima kad vam sreća okrene leđa, a izbor vaših parova na tiketu ne ide baš onako kako ste planirali, AdmiralBet isporučuje odlične vijesti - Sport Cashback.

Da budete u toku sam svim prednostima igre i zabave, zapratite AdmiralBet Instagram nalog.