Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Virtual bet liga za prognoziranje rezultata za sve one koji prate sport tu su i lijepe nagrade za najbolje takmicare. Vise informacija na bet-tips.cogia.net
Fino, nek\' joj je sa srecom... ni Kanada ni golf (sem ako nije dizel) sa Bosnom nemaju ama bas nikakve veze. Neka za pocetak zavrsi bar osnovnu skolu pa cemo dalje vidjeti. Sto se redakcije tice, vi se otrujte salmonelom i zavrsite na intenzivnoj pa cemo dalje vidjeti.
@dijasporac Ko vas ba je.be ne trebate nam sad...
Prije svega kanadjanka, onda porijeklom iz Bosne, Bosanka. Vjera je naravno zadnja rupa na svirali. Htjeli mi to priznati ili ne, progres je moguc samo napornim radom i ako ostavimo na kucnom pragu.
to ti ja i pricam
KOJI MAGARAC JE OVDJE PUSTIO DA SE KOMENTARISE?...znate li da ovdje ima komunjara bolesnog uma i jos svakakvih govana od ljudi
Nije \"bosanska\" nego BOŠNJAKINJA !!!!
kakvi turnir u golfu jel mogu i ja na taj turnir imam golfa 87 godiste. jel neke trke nista nisam skonto.
garant je iz Podrinja,jer u portalu rade sve \"otudena\"
Nek je nasa dijaspora glavna vijest...
U koliko bude predstavljala BiH, propasti ce kao Grcka.