Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onako, zanimljiva karta, ali ne reprezentativna s obzirom da mnogo sajtova preferira neutralne domene tipa .net, .com i tako dalje
Pa da ne vjeruješ, klixovci kao da nikada geografije nisu primirisali kroz školovanje. Nije Gabona niti Ekvator Ginesi nego Gabon i Ekvatorijalna Gvineja.
Pa da ne vjeruješ, klixovci kao da nikada geografije nisu primirisali kroz školovanje. Nije Gabona niti Ekvator Ginesi nego Gabon i Ekvatorijalna Gvineja.
a popularnost domene ".tk" je rezultat rada u nas nam našeg bege gutića, zvanog tokele. ovi analitičari veze nemaju. bego je perfidnom diplomatijom ubijedio stanovnike otoka da se pripoje TK, kao opština u rangu kladnja, kalesije, sapne, čelića i teočaka. čak su promijenili ime i zastavu njemu u čast. pogooglajte ako mi ne vjerujete.
Kao da su levati iz klixa pravili mapu... Italija granici s Njemackom, Albanija i Makedonija se preselile, Slovenija odjednom veca od staze formule 1 a Srbija umjesto do Tokija, na mapi se i ne vidi...itd...
obuzdani..ej da mi je tvoj mozak na jedno hevtu, da se odmorim kako treba. Nadam se da je tvoj comment sarkasticnog karaktera, jer evo citam tvoj komentar i nevjerujem da li neko fakat moze biti tolko glup.
@seeker @ sheik Momci, ko diro'? Haman jos nije bila plata hahahahahhaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
50KM godisnja registracija + ako zelis produzit na godinu dana 55 KM. Dok .com .info domene budu po 2$ na akciji. Preskupo..
Čega 50KM? Brate ja registrovao dvije .ba domene, jedna iznosi 80 je**nih KM prvu godinu, produzenje jeste 55KM na svaku godinu dana. lopovi!
Šuti i to je dobro da nam ne stave domenu .SDA .SDP .SBB ...
Baš je začuđujuća ova karta, BiH ispade da je poluostrvo!
@Nike Nije ni zaliv, vidiš da je moćna Crna Gora prepriječila izlaz na vodu!
@Nike Da da to su ti, mada se nisu oDcjepili nego izabrali samostalni put, oni su uvijek bili nezavisni da bi se otcjepljivali, Kosovo se otcjepilo, RS bi se smatrala otcjepljenom itd. A Rusiju smanjili da im bude lakše, ako ništa bar na karti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u Gabon'i'?
Pa da daju upravljanje domenom nekoj međunarodnoj jakoj firmi imali bi više kupaca i domena bi bila mnogo popularnija.
Crna Gora ima milion registrovanih domenih imena, a Bosna 17 hiljada.
@Doo Rogovi i Kopita Znas li uopste kako se domen prodaje/iznajmljuje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)