Novost u ponudi
2

Za sve ljubitelje Ratova zvijezda Samsung je spremio specijalnu ediciju Galaxy Note10 uređaja

Bliži se premijera legendarnog filmskog ostvarenja – nastavak Ratova zvijezda: Uspon Skywalkera, koja će biti održana 20. decembra ove godine.

Kompanija Samsung je za ljubitelje Ratova zvijezda pripremila specijalnu ediciju svog, trenutno najpopularnijeg modela – Galaxy Note10+ koja nosi naziv Galaxy Note10+ Star Wars™ , a nastala je u saradnji sa producentskom kućom Lucasfilm.

Telefon je zapravo dio kompletnog paketa sa Star Wars temama. Sam uređaj dolazi u Kylo Ren ukrašenoj kutiji, dok njegovo tamno kućište sadrži amblem prvog reda na zadnjoj strani. Tu su i crveni akcenti oko kamere i tastera telefona.

Što se tiče dodatnih dobrobiti uključenih u telefon, korisnici će dobiti Galaxy Buds s crvenim kućištem i posebno dizajniranom crvenom S olovkom. U kutiji se nalazi i kožna futrola Kylo Ren i ono što je Samsung opisao kao "metalnu značku“. Sigurno je da će ova specijalna edicija Galaxy Note10+ uređaja biti veliki hit među fanovima Star Wars-a.

Samsung će na ovaj način inspirisati fanove ove legendarne franšize da zabilježe sve svoje nezaboravne trenutke. Ova edicija će biti dostupna na odabranim tržištima od 10. decembra.

Saradnja dvije galaksije najavljena je u oktobru, dok je nastavak uslijedio u vidu mini filma u čijem je fokusu dječak koji želi da udomi napuštenog psa. Pas neodoljivo podsjeća na kultnog Čubaku i dječak tokom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava da ubijedi porodicu da ga usvoje.

Za više detalja o specijalnom izdanju, pogledajte ovdje.