Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas uhljebi imaju zakrivljene nožne prste. Čim se uližu odmah se špicoke cipele kupuju
PRONADJENA NOVA VRSTA A VEC SU ODREDILI STAROST NARODA, ZAKRIVLJENI PRSTI ZBOG BRDA PA KAKVI BI MI BOSANCI HODALI KO KVAZIMODO DA JE TAKO.
Nije to nova ljudska vrsta, vec preteca homo sapiensa glupani, ne znate ni naslov napisati.
Jesu li srbi?!
Ne postoji nijedan dokaz o teoriji evolucije. To bi znacilo da neka vrsta evoulira a onda bi se nalazili skeleti istih i to bi bio dokaz.a ne ovo ima zakrivljen prst, jedan veci covjek jedan manji. Pa toima i danas. Imas patuljastih, niskih ljudi, visokih ljudi,. crnih , bijelih, zutih , vakih nakih. Evolucija je samo privikavanje koje traje dugo godina na neko mjesto i ono na ili gdje se nalaze. A ne da iz jednog izraste drugo.
Sada ce par srpskih akademika to da istraze sa jovanom dereticem na celu i ustanovit ce da su i oni nastali od srba
Homo, homo,...homosexual.
Pa mi u u BiH smo homo luzerozenis
Sta lazy Srbi to us Srbi stari Luzonarci iz porijekla Loznice
Svi smo mi iz Afrike
I homosapiens je uspio sve ove druge pobiti! Najveća evolutivna greška je bila kada je čovjek razvio moć ubjeđivanja (milom ili silom)! Tada su se pojavile i religije, malo zatim i novac... I ode sve do vraga!
ljudi su uvijek imali potrebu i zelju da lete,ali eto nikad im ne nikose krila, na krau su sebi napravii avione i helikoptere,nesto salbo ta evolucija poradi na ljudima kad je u pitanju let,dok je to kod drugih manje inteligentih vrsta evidentno,neke su dobiale krila a neke gubile itd,ma hajte molim vas!
Evolucija se ne manifestuje na željama vrste nego je shodna okolini u kojoj ista živi.
Klix - u sto ih oslovljavate sa HOMO kad jos niste sigurni da imajupedera i lezbusa medzu njima ili ste mozda nadzocili na njihovoj G - paradi!?🤣
@Muckalica tebi pederi ne stalno ''u ustima''??
je li bio srbin
Kako su uspjeli prezivjeti bez cjepljenja, kako ih sve nije pobio veliki kasalj, morbila, tuberkoloza, sida, to je nemoguce da su zivi bez farmaceutskih kuca baxter i novartis.
@Sultan i 59 drugih Zivotni vijek im je bio mozda maksimalno 25 godina. Ko je tada imao 30+ bio je deda. To se zove progres ljudske vrste, zato danas zivimo koliko zivimo, duze, itd. Znas?