Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kao ona podmornica,uzmas lovu dok ne pukne
Da li će moći vidjeti iz balona,kako Zemlja šiba 300 000km/h
A neko na zemlji nema sta da jede…
Može ali da Đani pjeva
Ja bi iso zbig hrane po danskom chefu
Najbolje ce proci konobar. Ide besplatno zaradice svoju dnevnicu i jos plus dbr tip. XD a vidio je sve kao i milijarderi.
Glupost
E ovo je smisao za biznis ....uzmes levatu 500 000 za veceru ....svaka im cast prekucali igricu
Neka necu, pa da me traze po svemiru ko one po moru…
Djeca po Africi puzu od iznemoglosti, zedji, Gaza na koljenima od gladi.... Svaki koji plati ovo i koji placa na zemlji preskupo, nadam se da mu je zadnje.
S podacima iz novih instrumenata koje su razvili znastvenici Sveučilišta u Calgaryu, u Kanadi, znanstvenici su utvrdili da svemir počinje 118 kilometara iznad površine Zemlje. Neki pak tvrde da bi oznaku 'Sada ulazite u svemir' trebalo postaviti na udaljenosti od čak 21 milijun kilometara, jer je to granica na kojoj Zemljina gravitacija više nije dominantna.SVE JE LAŽ SAMO PUSTA LAŽ OSIM SMRTI.