DW video dana
0
Umreženi svijet
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je los video...gluposti.
ma daaaj dzabe bacaju pare , ovo nikad nece proci u normalnom saobracaju a u nasem saobracaju i infrastrukturi mahalskih ulica ma ni za 100 godina
prije 20 godina su najvljivali. lasere, letece automobile, gradove na mjesecu, superinteligentne robote. kako vidim sve to danas imamo, al šipak.
ubilo se za žene ;)
masonska pr.e,s.e,r.a,v.anja
MA nista dok ja ne sjednem u svoju getacu !!! :) Tek onda mi nastupamo kao jedna osoba i stizemo na odrediste u najkracem roku !! ovaj mimi je smijesan ! :)
Koje g l u p o s t i M r z i m ove buduce tehnologije i nadam se da nece se ostvariti ;)