Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra makina, pobiljšana kamera, baterija, malo veći display, ali sam očekivao sigurno 3 gb ram, i procesor makximalno klokan na 2,5 ghz takta. Mislim da ce tu malo kaskati za konkurencijom bar kad su brojevi i marketing u tom smislu u pitanju (ram i procesor). Prošlogodišnji modeli smartphona kao npr: lg g2, sony z1, note 3, imaju ovakve karakteristike 2 gb ram i 2,3 ghz procesor, čak note 3 ima 2 gb rama. Ove godine će svi najjači modeli lg g3, sony z2, s-5, note 4, imati sigurno 3 gb rama pa čak i 4 gb ram note 4. Imaju vec 2.5 ghz procesore maksimum.
Tolike performanse nećeš nikada iskoristiti sa mobitelom, nigdje, da ne znam ti šta pokrećeš. Samo mazanje oči raje koja se pali na konfiguraciju. Čisti primjer S4, quad core cpu, mnoštvo rama, klokan visoko, ali ga opet 5S ubije na benchmarku, iako je duplo lošiji na papiru. Da se pozabave sa Androidom da ga ušminkaju, onda bi se moglo pričati.
IDITE U PIČKU MATERINU I VI I NOVI MODEL SVAKIH 2 MJESECA
Ocekivao sam vise kakva je mašina HTC One ovaj novi nece nadmasit ni jedan od novijih mobitela :D recimo LG G2 ima bolje konfiguracije da ne pricam za note 3 a tek sad kad izadje galaxy s5 jbg valja nije sve tacno sto su naveli inace je skoro isti mobitel kao sto je bio :D
"duač-flash" ... to neka nova tehnologija?
kako ih samo stancaju jbt!!!! super hiper ultra mega giga produkcija
Ja sad imam single core mobitel sa 4 incnim ekranom i baterijom ok 2450mAh i jedva mi izdrzi 2 dana.Ova makina sa baterijom od samo 2900mAh nece ni dana moci