Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo Nokiu 3310 i golfa cvaju na grb BiH i da konacno himna ima tekst..
Samo cevap i baklava dolaze u obzir na grb :)
@BIHDragon Zaboravio si lepinu 🙄??? 😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
uskoro iz tvornice TAS izaći će potpuno nov golf 2
nokia 3310 edge
samo predjite na android
Kome oni ovo misle prodati?
Ako znas engleski jezik onda iskoristi znanje i ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes mjesecno zaraditi $50 i vise, zavisi koliko se angaziras i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti sto nema ni najmanje efekta na kvalitet tvoga zivota sem da te rastuzi i uznemiri. Zaradi da platis poneki racun ili da imas dzeparac za kafu. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
samo debil može raditi za $50 mjesečno
sta ce mi ako nemoze Clash Royale na njemu
Seljadijo navali!
Jos samo fali pored ovih silnih nokija neka koja umjesto covjeka jede ili sere.
nekad su se pjesme pravile o Nokiji.. http://www.youtube.com/watch?v=Qa4lzR6kRbk
139 eura mos kupiti bolji telefon od ovog.
Jel ide mala kartica ?
Ovo je samo neki telefon sa istom oznakom kao i legendarna nokia 3310
Pa nisam još ni stari model sjebao. Gdje žurite?
Moja Nokia 3310 iz 2003 nakon što sam uspio razbiti njen LCD zamijenjena je modelom Nokia 2230 iz 2009 koji me i danas služi. I dok sam modelu 3310 dva puta mijenjao baterije, za 2230 to mi nije potrebno, a punjenje traje 2 sata i drži 6 dana, duže nego na 3310. Muka mi pomisliti da ću trljati touchscreen nekog Samsunga Super 12 u pokušaju da potrefim pravo mjesto i trošiti svo slobodno vrijeme na punjenje mobitela. Nova 3310 je za mene!
...nije loše...ali, nije to to.....nije trebo ekran u boji...niti kamera.....
...hahahahahaaaa...jel' iko shvatio šta hoću reći....ako će nešto biti kao nekad, onda neka bude kao nekad.......zamisli, starinski TV...al' u boji...ma, ne ide.....