Osniva svoje medijsko carstvo
0
Zuckerbergova sestra dala otkaz u Facebooku
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaposlila se preko štele
Bila na PROVODILJSKOM. :)
prelazi na Google + zna i ona sta valja :)
po zakonu...
dao bi i ja otkaz da imam par milijardi u steku
Valjda se ne kaže \"dala otkaz\" nego podnijela ostavku. Otkaz se dobije. @jojojo - Ne znam šta su tebi zidovi uradili. Možda tvoja kuća nema dovoljno zidova, ili si poznat kao rušitelj kuća. A što se židova tiče, kakve to ima veze što je Mark židov, to jest jevrej. Momak je toliko pametan i pokrenuo je Facebook, na čemu je zaradio velike pare. Ti očigledno nemaš takve pameti, ali to što si ti glup nije razlog da mrziš ljude koji to nisu.
da mu nije sestra radila bi ko cistatica a ne kao neki manager sta ti ja znam
-Žena -Odlučuje Izaberi jedno
koga briga sto je ova dala otkaz u FB? sto se nje tice nije morala ni raditi, mogla je fino kao svaki dobar parazit zivjeti od tudjeg rada ... dajte nam koju vijest o Amy, niste odavno ...
fuj jes ovaj zapad unazadjen, jes ti vidijo
Bila u Makarskoj, vidio je babo , i natjer\'o je da da otkaz :D
da je vidi babo
procitao sam ovo vec jutros na LOS ANGELES TIMES - TECHNOLOGY de prestanite samo copy/paste preuzimati clanke! bas jadno. p.s.ako vec preuzimate onda preuzmite u 5 ujutru a ne u podne, manje je ofirno.
ona se godinama davala za fb ? kome?? :D boli je briga ba, moze se vratit na fb kad god pozeli....
Ih mozda prelazi na cije na tor.ba :)
Osladile joj se pare pa k.u.r.a.v.a ko k.u.r.a. v.a,rodjenog bi brata bi s.j.e.b.a.l.a zbog novca to su vam žene ,nikad im ne treba vjerovati!!
J*b*ni zidovi....