Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*o vas 5G unisti prirodu..
🤦‍♂️
Bitno da je 5G a to što nema protoka 5 giga ni na mjesečnoj bazi a ne u sekundi nije bitno. Bitno da kad bi baba imala što ima deda bilo bi da deda ima babinu mašineriju. Kao da nabaviš voz sa 20 vagona da imaš do posla i nazad.
Milimetarski talasi,beamforming emitovanje,vise antena na cca 100m razdaljine i puno visa frekvencija radi postizanja brzine poput treptaja oka.Pa kako se onda mogu hvaliti oni iz BH telecoma da ce biti 5G tokom SFF-a u Sarajevu?Pokretna bazna stanica na tockovima i 5G opremom?Ko ima te mobitele ?
Prvi 5g smartphone koji necu imati
Pa radi nesto u zivotu konkretno pa ces imati, najlakse je kukati... nece ti samo nista s neba pasti...
@ikke Ne ne... Ti ne kontas. Nije fazon ovdje ako imas pare, vec je fazon da se hvalis sto si nesposoban da zaradis.