Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a daj furaš kakvi retardi, pa ovo ozbiljan junior moze uraditi za po sata
Uostalom kog boli briga za kvizove o BiH? Ljudi jedva cekaju otici odavde.
Ma ekstra! Svaka cast! Fantasticno! Sve pohvale. Ovo sam dugo cekao.
Odlična stvar! Imamo mi vrhunskih IT stručnjaka, svaki dan se aplikacije kreiraju u BiH, većinom za strano tržište. Znam jer radim u tom poslu. Ali evo u mjesec dana dvije domaće aplikacije izađoše na tržište. Ovaj Kviz i ona socijalna mreža što je avaz pisao, Closenger.
ovo sam dugo čekao!!!! stvarno???
Ja znadem ko su srbi, bošnjaci i hrvati, jel to dosta?
Čuj pitanja “koliko ministara ima PC?” I tačan odgovor je 16 🙄 16 kancelarija, auta, šofera, sekretara, zamjenika itd itd. Tito se koprca u grobu!!
kad ce neki tv kviz, mater vam
Super aplikacija da se što više nauci o BiH 📱📶🇧🇦
Ima li pitanje tko je vecina u kojem selu na to bi svi tocno odgovorili...
Sve pohvale :)
Podrska za mlade inovacije i svaka cast
Super,sve pohvale!
Kad smo već kod Bosne, postoji još jedna aplikacija koja bi mogla pomoći ljudima u BiH. Riječ je o aplikaciji koja prikazuje redosljed vožnje autobusa, GPS praćenje autobusa, kontakt informacije autobusnih stanica... Aplikacija se može downloadovati s ovog linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alenmalik.autobusibih
👍👌👏
Vrijedni Krjišnici. Čestitam!
Odlično smišljena aplikacija. Veoma korisna, a uz to promoviše zemlju Bosnu i Hercegovinu.
Svaka cast programeru na kvizu. Takodje zelim da pohvalim tim Closengera. Nevjerovatno je sa tehnicko informatickog aspekta sta su ti momci uradili. Closenger je jedna applikacija koje se komotno moze svrstati u rang sa vodecim drustvenim mrezama.Nadam se da ce ovo uspavano drustvo prepoznati vaznost projekta Closenger i podrzati Closenger koristeci ga.
Pravi BH kviz... Sve kvizove je cilj zavsiti sto prije, ovaj trazi da ispunis za najmanje 7 i pol minuta da bi presao na veci nivo :) U svakom slucaju dobra ideja.