Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja crna produktivnost petkom?
Treba bichevat svakog \"radnika\" koji je zaigrao PacMan-a.. zamisli cak toliko sekundi potrosenih.. moglo\' se vlasnicima zaradit jos 240 Ferraria,
ja sam cuo da ce staviti san andreas uskoro :D
@theb Hehehe...
totalno glupa igra
bolje i to nego da ispijaju kahve po gradu i jedu masne bureke ko kod nas
Tipične rektalne proliferacije gramzivih američkih robovlasničkih kompanija. Obračun je obuhvatio vrijeme od petka poslijepodne pa do kraja vikenda. Šta bi trebalo ljudi da u to doba rade? Zašto da igraju pac-mana? Zašto ne bi i preko vikenda besplatno robovali za svoje firme, šta će im pac-man? Prokletnici, usuđuju se koristiti svoje slobodno vrijeme za takve gluposti i nanose jadnim židovsko-robovlasničkim kompanijama štete od 120 miliona dolara. Kladim se da sad negdje sjedi par tužnih kapitalističkih krmčina vlasnika kompanija i tuguju jer zbog pac-mana sad sebi ne mogu priuštiti novi helikopter ili sedmog ferrarija za svog sina.
@theb hahahaha...dobar
pa google g@vno da postavi na svoju stranicu moras ga pomirisat da vidis o kakvom g@vnetu se radi. isto tako i sa dodikom bi bilo :)