Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo sam na nekom bahreinskom radiju odslušao onu čolinu "jako, jako slabo srce zavodiš..." na nekom njihovom jeziku, naravno :)) dino merlin i brega na aparatima :))
Radio ko radio.. bas je prava razonoda ... upotpuni sve pomalo.. malo na poslu.. malo kuci... uz muziku je sve lakse.... :-)))))) super
svejedno mi............slusam samo RSG
@mirrorce hahaha znas sto ona sto voli praznike, jer joj dodje tetka iz Njemacke i donese poklone.. vise na vrh glave... hahaha :P Ali su divni .. ne mjenjam ni ja... ;-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otvorim radio Munich kad romska muzika ..bravo
Bravo za ovu stranicu !
Extra muzika na nekom radiju iz Benina. Dobra je ovo stvar.
superiska
Super stvar, jedino ne mogu naci radio klix, molim pomozite !
***tdi radio beograd****
ekstra dobro
jačina
Fenomenalno
Odlična stvar.
Kome još treba radio kada postoji http://www.pandora.com
I sve što je potrebno da uključite neki vpn, a vjerujem da većina bez vpn-a uopšte ne ide na internet.
Pokušajte naći ijedno dijete zvaničnika na birou ili kod provatnika pod Fadilovim antiradničkim zakonima. Ovdje http://www.nap.ba/new/kolumna.php?id=175
..super :)