Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste smijesni do daske. Boli me hocel ko zabranit ili nece jedino da mi odnesu kompjuter sa stola ili da mi iskljuce internet. Okaz mi i onako ne moze dat i kad bi ja htio, ustvari sve jedno mi je i ako da (za sebe govorim). Al se slazem s tim da bi trebalo ogranicit vrijeme na internet sranicama onim koji su u radnom odnosu. Jedno 2 sata dnevno bi bilo taman izuzev kad bas ti dodze inspiracija, onda tad imas opravdanje (nisam bez veze surfo). :)
Zamislite samo koliko nase Budzetlije potrose naseg novca za sve to vrijeme nerada u institucijama koje mi finansiramo ??????????????????
Viva NoLife !!!
kada budu plate ok, necemo surfati po internetu
Dobro, vi što ga napadate sad, pa vi lafo kao pametni, lafo kao imate mozga (koji vam se usput, nalazi u dupetu i služi vam za Facebook), de mi odgovorite na jedno pitanje: Čovjek znači zabranjuje pristup stranicama poput Facebooka i Twittera. Kakve to relevantne poslovne informacije možete naći na tim stranicama pa vam to smeta? I otkad je to rad 8 sati dnevno robovanje? Vi ste očigledno ogrijezli u ovom općem besposličarenju u BIH. Kad vam je rad od 8 sati dnevno ropstvo, napravite svoju firmu pa radite četiri sata dnevno pa da vidimo dokle ćete dogurati u svoj svojoj inteligenciji i pameti. Ili se javite kod Reisa Cerića, registrirajte se kao vehabije, da vam čovjek da mjesečnu platu da ništa ne radite po čitav dan, samo da smrdlte po mahalama i puštate p0gane brade, i objašnjavate normalnim muslimanima kako oni nisu pravi vjernici i prijetite im. Vjerujem da bi vam se posao svidio
Potpisujem čovijeka u potpunosti,
poludila bi da ne mogu, doduse nisam placena za to ali nisam ni da zjale fatam, pa tako bolje je ovo prvo. ovaj chiko pojma nema hihihihihiihi a kad nema posla, najgore ono od 15 h do 16. al fakat bi poludila.... pa eto ako je nekom to u cilju, nek mi zabrani hahahahah
i u mojoj su firmi zabranili ulaz na FB al nisu zabranili pristup drugim web stranicama koje su mi potrebne za poslovne informacije..kao google, yahoo, itd itd...velike firme i poznate firme kao sto je neko naveo su zabranili pristup stranicama kao sto su FB, twitter itd .... al u drugom slucaju ja provedem 4-5 sati dnevno iztrazujuci druge web stranice kao recimo evo sarajevo.xcom tu najvise citam vijesti...pa zar to n ije onda isto bilo sarajevo.x.com il FB ..glupost.
Gluposti treba čitati/uploadati/editovati strogo isključivo samo na poslu. Ionako ste premalo plaćeni. Vaše slobodno vrijeme je previše dragocjeno da bi ga gubili na internetu. Priroda, kafana, djeca, prijatelji...sve samo ne internet u slobodno vrijeme.
Ovaj tip je zakasnio jedno 5 godina sa svojim glupim komentarima sa kojima samo trazi publicitet i 15 minuta slave samo za sebe. U Kanadi je svaka iole ozbiljnija firma vec odavno stopirala prilaz pojedinim sajtovima na Internetu i to je ustaljena praksa vec godinama. Isto vazi i za USA i za GB i za vecinu razvijenih zemalja svijeta.
Na fakultetima treba zabraniti surfanje društvenim stranicama, hem puno studenata ima pa se gužva stvara pa nikad na red doć\', hem su te stranice tako GLUPE a ono ga čak i u školi mora provjeravat\' neke slike gledat\', pisat\' razne gluposti, bla bla bla. KuĆI PA TAMBURAJ.
kad vidim koliko ljudi podrzava ovog gmaza paphitisa razalostim se. svako ko podrzava ovakve postupke je najobicniji rob-mazohista i ne zasluzuje bolje. jel vi shvatate da sjedenje na poslu 8 sati, bilo potrebe ili ne, vas cini robovima? koji naravno dobijaju neki sitni novac za svoje prezivljavanje. cak su radnici danas u goroj poziciji nego pravi robovi nekada. njima su robovlasnici makar davali krov nad glavom, a danas digni kredit pa ga sebi kupi.. i onda neko podrzava ovakve stvari. svako ko se ne slaze samnom nek odmah ustane i da otkaz, ako moze. i dokaze sebi da nije rob.. ali ne naravno \"mora se\" jel da? \"takav je zivot\" zar ne? hahaha.. mrzim robove koji brane svoje robovlasnike vise nego robovlasnike same
svaki dan sam na internetu u toku radnog vremena po tri sata.posao mi je pravo dobar,nemam sefa,nemam direktora uopste u blizini...)i neka nemam
@ova dvojica koji se slazu sa Papitisom - vidim postovi se pisu u pola 2 popodne... Znaci ili ste: a) nezaposleni, a vrijeme tracite na sa-xu ili b) zaposleni i radite upravo to cemu se protivite. Zivjeli.
zivimo u informacionom drustvu a podrzava se sistem kojim se ljudima 8-9 sati dnevno uskracuje pristup informacijama. ima lu tu logike? kao sto je neko rekao, zasto je problem odvoriti na email, zar je prije postojanja intrneta nekome bilo zabranjeno da prica na tel efon? naravno da ne vijesti i razne informacije koje su ljudima dostupne, pa famozni google i guglanje raznih podataka koje mogu trebati i za posao mogu samo biti pozitivno i za radnike i poslodavce. zabranjivati internet ili dozvoljavati pristup samo web sajtu kompanije u kojoj radis je diskriminacija i uskracivanje prava na informaciju. a ko koliko radi moze se vidjeti na osnovu rezultata...nema potrebe zabranjivati internet radi toga