Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da budeš baš retard do kraja...
ko nepokretan invalid😂😂😂
"Na polici ima mjesta za sat, ali i higijenska sredstva kao što su losion i maramice."..Pa naravno savršen stol za parazitske drkadžije, nesposobne za život!!!
eto ti si sposobna 😉😉
@apsurdna ja sam samo drkadzija nisam parazit i zahtjevam izvinjenje
Ovo je tako jebeno jadno i tuzno.
Još mu samo infuzija fali da ne mora žvakat,da se može bolje fokusirat na igru
Ovo liči na intenzivnu njegu.
Ja više gadosti na jednom mjestu vidio nisam. Kako možete toliko mrziti, pljuvati i pisati tako gadne stvari za nekoga ko je nešto u životu izmislio i napravio. Šta ste vi u životu postigli osim što ste na klixu i po ostalim portalima pisali najveće gluposti i gadosti o ljudima i stvarima koje nemaju dodira sa vama. Svaka čast Bosno I Hercegovino, svaka čast ljudi. Nemam riječi, zadivili ste me.
Ovo ja zovem raj na zemlji.
sjedenje je neprirodno. ako vec igras lezanje mnogo zdravije 🤪😛
Zamisli te kičme za par godina
Ovi gejmeri su prave muškarčine, alfamužjak, sve se ribe pale na njih. Sve to trebe pohapsit.
U Behutu... Pravo ime za kretenizam neprevaziđeni.
..i onda, u bliskoj budućnosti, vijest...rađaju se djeca bez nogu...jer, šta će im.....'načiiii Bože...
Puhni u rog Israfile.
od debila napravise biljke
Bilo je perioda kad se buljilo u monitor po 15 sati dnevno, boli vrat, ledja, straznjica, kvadricepsi i koljenja. Ali uzalud sve kad postanes ovisan. Danas, hvala Bogu, odigra se sat dva s prijateljima, jednom, dvaput sedmicno i to je to.
Debili danasnjice...
Unistise nam omladinu
@Blamerone ..neeee..ovo ti je, uzmi papka u tramvaju..