Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Recepu TAyyipu uz poruku da je bošnjački narod uz njega! I Mi želimo da nam se zabrani Youtube, a Redtube ćemo povremeno posjećivati radi istraživačkih razloga. Mi Bošnjaci i Glas Bošnjaka
podrzavam..ukinuti i automobile i nabaviti magarce..internet i automobili su prokletstvo zapada
SVE SU TO BID'ATI
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
erdogan je prava seljacina,zna da moderni turci nisu za njega pa im je to i zabranio.nazalost u turskoj su seljacine u vecini ,pa zato ovaj i pobjedjuje na izborima.nesto kao i kod nas.
čobane nepismeni, Erdogan je Tursku izveo kao jednu od rijetkih nezavisnih država u smislu da je sposobna za opstanak bez importa i exporta. Turska postala ekonomski i vojni gigant pod vodstvom Erdogana... i ti, mrvica, se našao da ga osuđuješ? stidi se
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
turska posla haja...
i nama krshe prava zabranom pristupa EU, lol
178 minusa? Toliko sam ti važan da si potrošio toliko vremena na mene? HAHAHAHAHAHAHA
znaci ne mogu da vjerujem! toliko su zavidni i jadni da vise nista ne mogu naci tom istinskom lideru, pa pokušavaju kroz ove gluposti!! jadno !! fuj!!
Što ste sudili, sudili ste. Nema više.
Turska samo neka nastavi ici Tayyipovim putem, garantirana im je dobra buducnost. Ako se prodaju, ceka ih ono sto je bilo prije Erdogana i ono sto mi sad imamo.
Povreda onih demokratskih vrijednosti.
a neki dan se masa komentatora ubi dokazujuci da eu nece tursku zato sto su to muslimani. kako dokazati da su zabrane-zabranjene :))
Oni ne poštuju presude vlastitog suda, nego je kao normalno da se sluša hebeni sultan koji je bog i alah za sve, pa i za sudove u zemlji. Turski doživljaj vlasti u zemlji...
EU da je nesto dobro, svicarska i norveska bi davno postale clanice. Nikad to nemojte zaboraviti, ako od ikoga nesto mozeom nauciti to je onda od svicaraca i od norvezana, nema pametnije nacije na svijetu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
internacionalac@nekad pravo spikaš a nekad uheravo skontaj kako ceš :-D
nekad pravo, nekad heravo, al uvijek ironicno
YOUTUBE JE PRVI PREKRŠIO ZAKON TURSKE !!! I SAMO BLOCK KAO NA MSN ! NUDGE LEVATI !
Nakaradni kloc nakaradne vjerske sljedbe umislio sebi da je sultan, koji može odlućivati o svačijem životu i smrti. Ne možeš, ubojico.
fasista pravi!sta njemu smeta you tube?ko je to on pa da zabrani?turski fasizam...
kažu, ne raspravljaj se sa idiotima, spuste te na svoj nivo i onda poraze sa iskustvom... ja ću riskirati malo.. Lik je podigao Tursku iz pepela nakon što je onaj đavo od Ataturka uništio sve moralno u toj državi! Vi, bezmoralne debilčine koje okolo razbacuju linkove pornostranica ste se sjetili pričati o idealima i slobodama??? a da ne priĆam o nepismenosti i neupoćenosti. Ne znate ni šta je fažizam a viidim ni o Ustavnim pravima... Al' to je ta veličansvena demokratija, svaki debilčina, koliko god bio zadrt u svojoj maloumnosti ima pravo govora i to na javnim platformama...