Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da se pominje kvartalni izvjestaj, ostaje nejasno u kom periodu je uklonjeno 58 miliona? Ako bi to bilo od početka godine, zasto je bitan ovqj kvartal ako je u protekla dva uklonjeno znatno vise nego u ovom?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Bravo za ovaj potez. Svijet ipak ide naprijed. Naprijed liberali cijelog svijeta na celu sa gospodinom Sorosom.
MRTVE IM JE3EM CIJELOM YT
I ja sam među ovim silnim milionima. Lakse se osjećam.
Treba čitati između redova. Youtube je uklonio video klipove onih koji imaju suprotna politička mišljenja od američkih liberala i SJW retarda.
Naslov: YouTube uklonio 58 miliona klipova zbog kršenja pravila Tekst: Između jula i septembra je YouTube uklonio 7,8 miliona klipova Novinaru treba poslat jednu dobru kafu sa porukom "esi mi dobar?".