Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam skido videe sa YouTuba jos prije 5 godina..Sta je tesko ukucati na Google MP4 dowland link zaljepis i to je ta zayebancia.
Korisnici to testiraju skoro 15 godina.
hahah upravo
Ako zelite pohraniti citavu vec sastavljenu listu videa (playlist) to mozete uraditi sa, ukucajte u google ytd ili '4k downloader'.
Ukucajte na google(za firefox) Easy Youtube Video Downloader Express i ispod svakog videa ce se pojaviti zeleno dugme koje kad kliknete mozete preuzeti video u folder koji specificirate. To je add-in koji se nahrani u Firefox, a moze se odhraniti zavisno o Vasem teku. Vrlo jednostavno za instalirati, jedna sekunda i odmah se videi mogu preuzeti na licni pc.
rizicne stranice ? hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YouTube downloader već godinama radi čuda
Najlakši način: u adresi videa ispred 'youtube' otkucati 'ss', npr. www.ssyoutube.com/itd. i pojaviće se link za download.
Newpipe na mobitelu instaliraš i možeš radit sa youtubeom šta god hoćeš: ugasiš ekran i dalje svira, skidaš sve kvalitete videa, i sve kvalitete mp3 iz videa, nevjerovatna aplikacija.
Vanced isto jos nema reklama ☝
samo vi testirajte
https://www.youtube.com/watch?v=78C6o7TXeKg&t=0s
Internet Download Manager . . .