Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja pokusavam da slusam pjesmu od Hakale i onu "a kod tebe su jos uvijek moje gacice" al ne rade. Veliki gaf Youtube-a da ovakva dva hita ne rade!
Alles Gute Zum Geburtstag
nekima je milione donio :)
happylica
Stvarno je youtube doveo do jedne prekretnice u internet razvoju
TiCijevi,nek' je sa srećom!
nek' je živ i zdrav još puno godina! 😂😂😂
DRUG MOJ TIPIČNI, EVO MENE. DŽE SI TI? JA SAM SVAŠTA PROPUSTIJO NA OVAJ KLIX, DEDER ME UPUTI... KO ME OGOVAR'O DA GA BIJEM? JESI LI TO IZ STOCA, PRIJATELJU? SAD SI MI JOŠ DRAŽI! A JARANE NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SE IZDEŠAVALO, I TO SVE BREZ MENE...RAKIJA JE KOD MENE, DŽE ČU JE DAT ŠAČIRU. NE SEKIRAJ SE, KOD MENE JE NA SIGURNOM!
evo me kikice, đe si ti? ne znam gdje je ona mala, ne javlja se...biće da me zaboravila! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (41)