Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tik tok aplikacija za retarde.
Haj ne prdite bezze, tik tok odlicna aplikacija, milioni korisnika, kad ste tako pametni naoravite nesto korisnije od gluoih komentara na klixu.Sto ne mogu ovih sto fol sve znaju, a izolacija im svakodnevnica zadnjih 40 godina
YouTube je postao smece,samo Reklame
@trahana Gledaj ga preko chrome sa ad blokerom, ;)
rođen 80'ih. I kad sam bio mlad, bilo mi čudno, što je starijim sve čudno šta mi mladi radimo, sve se nešto bunili, "šta to radite, kad smo mi bili mladi mi smo ovako i onako", e sad je došlo vreme gdje se ja pitam, u vezi ovog tik toka koje je toliko sranje, sta ti mlade rade? Koliko je ta omladina glupa, treba pogledati par klipova iz tog tik toka, pa to je čitava generacija retardiranih ljudi. Odličan su posao uradili(elita) u stvaranju čitave generacije ovaca ispranoga mozga.
@gooUser1585468719 nismo se borili protiv amerikanizacije drustva 80ih godina, zato danas imamo retardirani tamni vilajet
@gooUser1585468719 U redu Titov pionir. Ne koristim Tiktok. Ali djeca i mladi bi trebali praviti izlete i kampanje sa petokrakim kapama i crvenim maramama kao u Jugoslaviji.