Priča o autorskim pravima
7
YouTube izgubio sudsku bitku
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon svega ovoga što se dešava oko autorskih prava (čitaj pohlepe industrije zabave) prestao sam kupovati muziku i filmove. Muziku slušam online, filmove ne moram ni gledati ali više marke ne dam ovoj pohlepnoj bagri kojoj milijarde očito nisu dovoljne.
Gdje su moja autorska prava!?
@pitanje - srpski sleng za postotak od prodaje, dividende i sl., uglavnom oznacava neodredjeni postotak necega-od-necega. Nije ovaj portal dzabe promijenio naziv i izbacio ono \"Sarajevo\" iz imena.
ovo ne znači ništa. sve već viđeno.
određeni udijeo u čemu; dobitni dio koji pripada pretsednicima, članovima upravnog i nadzornog odbora, službenicima i saradnicima u nekom dioničkom (akcionarskom) društvu, privrednom preduzeću (banci); naročito: postotni (procentualni) dio koji pripada dramskim pjesnicima i kompozitorima od prihoda sa pretstava njihovih djela.
Sta je \"tantijema\'?
MAJKU IM J.E.B.E.M IMPERIJALISTIČKU I POHLEPNU, BEZVEZE LJUDE KAŽNJAVAT ŠTO NEKO DRUGI POSTAVLJA !!!
ta gema je povecala cijene za oko 700 posto za pustanje muzike u disko klubovima,
to drze jevreji
mašala
treba im poslati ove nase inspektore sa usb stikovima ;)
Sta ovo znaci za nas? Znaci da smo nahebali