Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bo majku kako drži ravnotežu
Kada naucis kasno u krivini da kocis kao Rossi i u krivini da legnes kao Marquez onda se javi MotoBote
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
danasnja nauka je cudo jatane
..e, sranja Tito dragi.....
Imamo i mi SANDŽAKBOTA jarane
ovakvi isti su kod nas u vladi.. bas dobro drze ravnotezu.. u svojim stolicama.. vec godinama..
Mogu ovog da ubace u Moto GP umjesto Rossija,vjerujem da bi se vise puta kvalifikovao u 1. startni red od Italijana. Jorge goes semakin di depan, vamos
Rossi the legend! ::)
Skynet na aparatima...