Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fake slika 100%
Xiaomi ima dobar kvalitet, ali kopiranje Apple-a je glupost. MacBook je vece sranje od iPhone-a. A dobri su, naprave laptop po uzoru na MacBook sa boljim OS-om i malo doradjenijim dizajnom i prodaju ga po 2x manjoj cijeni.
Jesil ti ikad im'o Apple product? Cisto sumnjam. Ti si vjerovatno jedan od onih koji je toliko jeftin da sebi nikad nebi kupio nesto kvalitetno poput Apple i onda pljujes po necemu sto nikad nisi ni drz'o u svojim rukama. Mene bi bilo sramota pricati gluposti i dizati neku divlju kompaniju u nebesa. Dijete drago, idi malo obrazuj se, olaksaj sebi zivot....
Samo je na Balkanu Apple uzdignut na nebesa (i tako skup)... Apple je smece, posjedovao sam iPhone (4) i MacBook i shebo sam se k'o foka... Sistem sranje, dizajn glupost (mada mi se svidja oklop kod iPhone4/5)... Sami proizvodi su za papke. Od tebe mozda nisam bogatiji (ne materijalno), ali o elektronici i robotici znam puno vise od tebe... Vjeruj mi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo neka ga pripreme za Windows i bit odlican, Xiaomi ima vrhunski kvalitet za relativno malo para.
Dzaba ne mogu im ukrasti operativni sistem koji vrijedi vise od hardvera.
smece da vece ne moze biti... jednom i nikad vise...
HAHAHAHAHA...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)