Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisanje u more da nivo vode nadodje, kome i cemu vise megapikseli. Ko se razumije zna da se bolja fotografija napravi pravim foto apratom i objektivom od 20mp nego telefonomom od 100mp
znaci nisi nikad cuo za pixel binding. necu vise nista reci 😁
ja sam nasao slike iz 2011 uslikane sa Nokijom E72. i prebacim na tv sa usb-om. ne mozes vjerovati kako su dobre slike. a 8mgpx kamera.
Nije mi jasno kome treba 100 Megapixela kamera na jednom telefonu? Samo mi to objasnite!
@HUGO meni
Xiaomi je ali nisam zainteresovan! Samo Samsung S i Note
Kupio sam Xiaomi, nakon mjesec dana ga izgubim na putovanju. Nakon dva dana sam kupio identičan. Mobitel je toliko prezahvalan kvalitetom i cijenom da mu zauvijek ostajem odan. Toliko od mene.
I dodje iPhone sa 8MP i bolja kamera 9 puta
ma koliko imao mpix, ne mozes prikazati k vecim nego sto jeste
Ako se dobro sjecam netreba ti ni jedan piksel da razvijes fotku 10x15. Pikseli su bitni za zumiranje na fotki i dimenziju izrade.
Vele, da more zumirati koronu.
Kad se sjetim VGA hahahah
@Kontas?!,znam ali mislim na ove bas bas Kineze Xiaomi,Oppo,ZTE..
Ovaj će imati 16 kamera :'D