Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što vrijedi kada software nije dobar. Imam u kući 2 Xiaomi i 2 iPhone8, i iPhone tri puta bolji. Iako je kod Xiaomi 48 mp kamera, a kod iPhone 8 je 12 mp kamera, iPhone slika bolje. Software je ključ svega. Naravno da si svatko kupi što mu odgovara i Xiaomi je dobar.
Ipak tuzna cinjenica da je taj novi iz 2021 opet losiji od starog Note 8 Pro koji ja imam i preporucujem...naime losija kamera ali vaznije dosta losiji čip (samo G85 dok stari Pro ima G90T).
Izuzetan model,rijetko kompletan proizvod za dosta korektnu cijenu