Alternativa iPhoneu
3
Xiaomi predstavio smartphone Mi 6
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moji omiljeni!
Nisam citao, ali vjerujem da negdje u tekstu pise "ubica iPhone-a".
Dobri proizvodi ali nažalost teško se probijaju na tržištu
Druze, citava proizvodnja im se proda za par minuta, ne treba njima bosnjo i kompanija!
Morali su kasnije promovisati Mi6 jer je samsung blokirao tj nije dozvoljavao da jos neko predstavi smartphone sa SD835, mogli su kao LG koristiti stariji procesor SD821 ili da čekaju promociju Samsungovog S8.
sony je prvi predstavio 835...
Vjerujem da se radi o podsvjesno motiviranoj štamparskoj grešci u naslovu: "Samrtphone MI-6", mada su asocijacije na najpoznatijeg MI-6 agenta i "smart" spravice i "samrt tajm" :)
Razočarali baterijom, da se malo konsultuju sa Huawei bili bi No.1 u svijetu, ovako su No2
hahahah, baterijom, sta fali bateriji, pa njihovi telefoni izguraju po 9h SOT-a bez ikakvih problema, naravno sa SD procesorima, MTK verzije vec su tu i tamo. a i sa softwareom su jako super, update svakih 7d
Čemu ovoliko dislajkova ljudi, super je telefon, samo kažem da je baterija mogla biti bolja. Na Snapdragonu bi ubila baterija od 4000-4500 mAh, a Huawei ih je prvi počeo uvoditi. Koliko su ovi pure mobiteli bolji od izvikanih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)