Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj megapiksela danas uopšte nije bitan, najbitniji je senzor i software. Džaba mu 3 kamere po 50mp, kad stari model Google Pixela sa jednom kamerom od 12mp pravi bolje slike. Tri, dva, jedan, kreću minusi od ljubitelja kineza.
Eto sponzoruše znaju šta je megapiksel?!🤔
Imam Xiaomi 9 sa 4 kamere i iPhone 8 sa 1 kamerom i na moje zaprepaštenje obični iPhone 8 sa jednom kamerom bolje slika nego ovaj sa 4 kamere. Pljuc.
Xiaomi najbolji mobitel, uloženo - dobijeno
ubise kinezi sa samsungovim komponentama i opet ne mogu prismrdit, ubit ce ih sa novim exynosom + amd
Odlični telefoni pa za Samsung ovih performansi 3x više para bi dao
Ubiše kinezi, kad se sjetim da su modeli odličnih performansi bili po 250 - 300 KM. Sad već za novi model moraš izdvojiti 1300 eura
jer je ovo flagship telefon, midrange mozes naci nov uvijek oko 150-250 € ali je zato razlika nebo i zemlja
Kad se sjetim kad su svi u BiH govorili kako je ovaj telefon kinesko smeće prije 4-5 godina, danas ne možeš otići u prodavnicu da ne čuješ xiaomija kako zvoni nekome. Tipični naš mentalitet.
Za koju god zadnja strana mobitela će izgledati kao tabla kafetina...