Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako koristio sam Win98,XP,Vistu i sada Win 7. Nema jačeg sistema od XP,taj sistem je odličan. Međutim, Win7 je sistem koji će se koristiti sljedećih 10-20 godina. Evo zašto? Zato što je brz i jednostavan kao i XP opet ljepše ušminkan(ne previše ,taman). Ja lično nisam imao nikakvih problema sa 7icom i ne vidim razlog zašto bih prelazio na 8icu. Druga stvar ova glupost kao CDovi su prošlost i da sve svoje lične podatke treba uploadovati na SkyDrive,aha može evo vam ( .i. ),pa nisam ja budala da vam dajem svoje lične podatke. Dosta mi je onog Facebooka što mi non-stop traži broj mobitela,gdje se nalazim,svako me može označiti,još ostavljan neizbrisiv trag na internetu,Google me prati šta pretražujem,Internet danas je jedan veliki špijunski aparat koji zadire u ljudsku privatnost. Vi samo želite predstaviti novi i efikasniji način špijunaže kroz te ušminkane aplikacije FB,Twitter,Skype,Instagram,Youtube pa dokle više?
Eh da i ovaj klix se promijenio prije si mogao predstaviti se kako hoćeš,lupiš lažni email a sad ne može sve fino lokacija,vrijeme,ime i prezime pa u zatvor zbog komentara protiv GLAVONJA!
Mislim da je Win7 jedan jako zreo i kvalitetan OS kao što poput XP-a i 98-ice - sve između su bile neke varijacije na temu.
Sedmica je trenutno zakon. Ima kvalitet XP-a, a modernija je. Osmicu nisam probao, ali cujem da nije losa.
Steta xp je cudo za sminkersku osmicu i pored uskracivanja podrske i dalje ce ga veliki broj korisnika ostavit na racunaru.
Imam Win7 al' nema boljeg od XP-a, realno.
realno ti pojma nemas
http://www.brankovukelic.com/2013/01/on-state-of-windows-on-desktop.html
Predjite i platite masno da bi otkucali par stranica u m$ officeu :). Za sve ostalo tu je gnu/linux ;)
Zašto plaćati. Sve je besplatno pa i windiws i office
xp najjaci :)