Prilagođen i tablet kompjuterima
0
Windows 8 je mnogo brži od svog prethodnika
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se šta se diže i podiže
\"Ma stipu ovo Linux je zakon...\" (kufi) ... Reče on, dok piše poruku sa svog hakiranog Windows-a.
Logicno!
*ebo hibernaciju, PC tada drzi sve podatke u samom RAMu i drzi RAM pod niskim napokonom, sto znaci da RAM konstantno \"radi\".
Kakve li je konfiguracija od ovog laptopa, sigurno su uzeli neki krs da na njemu testiraju...
Ja svoj ni ne gasim, tako da...
Moj se pali kao golf 2 na Bjelasnici u sred zime ;)
bios sam od sebe se ne moze podignuti tako brzo, ima nacina da se ovo izvede jedino ako je kompletan koncept bootanja biosa racunara u poslednjih 10 godina promjenjen obicna marketinska foluska na koju ce pasti novinari levati
cista instalacija na zmaju od laptopa sa pogasenih pola servisa... hajde neka ga pokrene nakon godine dana koristenja i hrpe instaliranih programa. onda ce joj trebati i aparat za kafu negdje na tom videu...
seljacine, pa de vi svoj comp stavite u hibernaciju, pa izvadite bateriju ili kabal iz zida, pa probajte sa xp ovako brzo kao ona na videu upaliti como. boze seljaka. hibernacija ionako nije preporucljiva za stalno koristiti, ostaviti kompjuter da hibernira vise puta ili vise od 24h nije dobro.
Čitam na netu da XP hara jer pokriva 66% Windowsovih korisnika.Ostali Win OS su se ugurali u 34%.
XP kida
Kome treba OS kojem treba 15 minuta da ustane? Kome to jos treba a Linux uzme 7 sekundi????? Dzaba vama vasi prozori...Di je PINGVIN...DI JE??!!!
Citao sam neki clanak da hibernacija steti kompjuteru !
bravo kufi. linux rulz ;) kako se samo dize :D
Pa i nema DOSa seljachino to je UEFI boot.