Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam jedini na 8.1 izgleda.
Da me inspekcija nije natjerala da 'legalizujem' OS, ne bi se pomakao sa 7ice 😁
Čitam ovu vijest ma Win 3.1.1
Ubuntu #1
@BitLordz Ja koristim zorin, ubunta a windows
Za vecinu ljudi Linux nije dobar. Postoji zaista malo razloga zasto bi se prosjecno ljudsko bice bavilo linuxom, vecina ionako misli da kompjuter sluzi samo gledanju filmova i drustvenim mrezama. Ja ga licno koristim, jer radim u IT sektoru. Ne bih ga mogao preporuciti nekome ko nije.
KM SPICO
Da su ukinuli podrsku za windows 7 kao sto su to uradili za xp davno bi ispunili cilj, sto se mene tice windows 7 je babo dok se ne ukine podrska za isti.
Živio ti Linuxe nama još sto godina..
Linux je majka
@Osvetnik iz tame, živio !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)