Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ismedu ostalog uspjeli su prisilnom nadogradnjom i prodajom samo s windows 10 operativnim sistemom,u prevodu dolazio je u vreci praska za ves.
Znam da ne bi trebala biti bitna stvar, ali jednostavno mi se ne dopada izgled Windowsa 10. Sve četvetasto, šiljato, glomazna dugmad...
function more
Linux je budućnost.
Bukvalno forsiraju ljude rade na win10. Sedmica po meni dosta bolja
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Windows 7 je najbolji operativni sistem svih vremena.
@AQJohnDeer Sad ne trazis drivere nego opcije, na windows 7 je sve na svome mjestu, na windows 10 je sve razbacano.
@ARGUS Imam ja dualboot, 7 i 10, nekad je tu bio i 8.1, windows 10 je pravljen da bude komplikovan, microsoft je pokusao kopirati android sa nekakvim ikonicama sto je na kraju ispalo bezveze, da ne pominjem kako nisu napravili kompatibilnost starih programa na windows 10, npr. imam program koji kosta oko 1000 $ sa kojim zaradjujem koji ne moze raditi na windows 10, izasao je novi program te kompanije, mislis li da trebam ponovo dati 1000$ zbog toga sto je microsoft odlucio da zaradi dodatno.
Sta se ima kome sviđati Win7 pored Win 10,jedino ako imas racunalo staro 5 godina pa ti odgovara sve na Win 7 al bilo koje racunalo od 2015 godine jednostavno 30% hardvera ne radi na Win7 jer ne podrzavaju ga.
MS WIndows 10 je apsolutno vrh i bog otac svih operativnih sistema koji postoje.
koristim Windows 10 več godinu dana odlican je
windows 7 meni za sad najbolji jednostavan i sve top dok win 10 zezaju stalni update i gdje ti ne dopustaju opciju instaliraj i skini update kad ja zelim
Microsoft XP x64 Edition operativni sistem je ubjedljivo najbrži kada je riječ o općim numeričkim simulacijama i po tom pitanju nisam uvjerenja da bi Microsoft po tom pitanju mogao napravi bolji OS prije recimo 2030-e godine.
Office 2003, te Visual Studio 6.0 su također i dan danas superiorni.
XP je za običnog čovjeka više nego dovoljan .....i u današnje vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)