Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja komunikacijska apkikacija, videopozivom postaje još bolja, ma vrh
viber ima sto godina
Viber je imao prednost video poziva. Realno sa ovim updejtom Whatsapp ce i na nasim prosatorima zavladati. Gledam bas gdje se sve koristi viber pa to nema 6 zemalja kako treba,cak se i FB messenger vise koristi u svijetu nego Viber.
svaka roba ima svog kupca
Meni je čudo da je kod nas Viber zavladao, s obzirom da je porijeklom iz Izraela. Whatsapp je iz Amerike i mnogo popularniji u svijetu. Treća opcija bi bio Line, iz Japana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa vec je to aktuelno ima 2 sedmice. Super radi bolji od skaypa .ba
Segamega...? 😂
Pa ja ovo već imam, a ovdje piše u narednim danima se očekuje??? JEBO CHUCK NORRIS-a!!!
Hoćemo da i kliks nama komentatorima uvede video komentare ili bar audio.
Ima li bolesnice.. @PaziUjedam.....da se vidim preko WhatsAppa,nek mi se javi ;-))
@PaziUjedam ....Kako se -retro- ponasas. Opajdaro depresivna handri li te tata , pazi da ne ostanes trudna , Imas IQ -ravan sobnoj temperaturi sa otvorenim prozorom u januaru. Nevina si ko kvacilo od golfa dvojke hahaha...!
Oooo Allah je milostiv...
Vec fercera na ios-u. Dobra fora, bolje nego viber. Pricao sa zenom u njemacku, nema vise onog lika iza ormara, a na viber kad sam je zvao uvijek se vidio!!! Raduje me whatsapp!!!
rastu li rastu prevare i preljube dosad se pricalo i caskalo a kad se live vidi jadni brakovi demokratija brate :-P
Dobra stvar u svemu je da su poruke kriptovane kao i pozivi ali i dalje whatsup snima metadata na server. Znači, kad neko pristupi serveru može vidjeti ko je kome slao poruke ali ne može ih pročitati jer su kriptovane. Vladar sigurnosti je aplikacija SIGNAL...Jedina aplikacija sa kojom možete privatno ćaskati sa nekim.
Kad sa signala pošaljete poruku ona se jedino nalazi na vašem i na telefonu koji prima poruku. Imate time destroy poruke, sve je kriptovano od poruka do razgovora. Google ne pravi backup poruka, sve je sklonjeno od sistema. Kad "vlada" traži od Whisper sys da im predaju metadata oni nemaju šta da predaju !
ne znam cega se bojite.osim ako ne dilate drogu preko vibera...koga interesuje vasa baljezganja preko vibera skypa itd
Klix je ustaski portal koji podrzava ustaske teroriste u namjeri da cijepaju BiH i zavrse ono sto nisu stigli u hercegovini tokom rata. Karinasi u klixu koji rade masovno pljuju po mislimanima a sve to rade pod dirigentskom palicom ustase koji je ''vlasnik'' ovog usranog portala koji svakodnevno GUBI NA POPULACIJI
zasto kmeçiš? haha
I slucajno ce FBI imati pristup :D
jeboti fbi mater balijsku usta bojite se amerikanaca jer vas 80% podrzava isil i terorizam
Odmah brisem fb profil,čim uvedu ovu opciju!
e nema vise evo me u garmispatekirhenu a ti kod nemile...
Skoro pa ispravno napisano😂😂😂..al bitno je sta je pjesnik htio reci....e neka si vala ovim pacenicima reko hahahahahahahah