Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Washington glavni grad svim državama na planeti? Dok god ne bude tako, nemaju pravo pametovati drugima šta da rade i šta da kupuju, a ovo je očigledno pokušaj da gurnu američke proizvode kako bi zaradili, a usput bili u mogućnosti špijunirati milijune Europljana. DOLE SAD! Svijetu ste mrski!
INSTALIRAJ 5G U BIH. UBACITE SE KAO NOVI OPERATER DA SKINEMO OVE DOMACE 3G LOPOVE!!!!
Neka se aple javi na tender, i pošteno dobije posao, a ne ucjenama i zavrćanjem ruke.
Ma ja ljudi na 5g s mi jos na 3g,pa crkni narode
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Možete se samo napusiti kurca Huaweiju
kad nas je USA mogla tako dugo špijunirati, valjda moze i Kina malo 😀. vjerujem da i kinezi imaju svoje lobiste
Huawei ima glavo sijediste za Europa u Düsseldorf glavini Chef Njemac. Cifuti se mijesaju, nece moci prisluskivati telefonske razgovre politicara itd.Emoj jarani Kinezi, su prije 10 godina pustili 5G sad rade sa 20G sva industrija radi na tom sistemu nece trebati vise Wi-Fi.
😂😂😂 pa naravno IBM je puno bolji 😂😂🐖
a sda ga dovodi da kupi bh telecom i tako dokazuje tezu da je velikosrpski proizvod
Mogul se tu kako Nasi strucnjaci ugraditi- Konak, Zvizgan, Fadilaga...?!
Zanimljivo, optužuju Kineze za sve ono što ustvari oni rade. Pa koliko je samo špijunskih afera izbilo zbog njih, prisluškuju čak i saveznike iz NATO pakta. Obične bjelosvjetske k.urve.
@hogar strasni Htio sam ti dati pozitivnu ocjenu za komentar ali kaze: "Presli ste limit ocjenjivanja." Odmah iza toga ocjenih drugi neki komentar, kad fol moze
Da budete vodili trgovinski rat protiv Evrope i još im migrante natjerali iz afrike i azije....ja bih kineze u inat doveo.
China gazi žestoko...
mi nemamo nu 3g kako treba