Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljudi! Bravo osnivačima, svim vlasnicima, menadžmentu, inženjerima, tehničarima i ostalim zaposlenim. Bravo Walteri!
Moram da primijetim da na ovakvu vijest ima samo 7 komentara. Kad izađe vijest o naptetku, poslovnom uspjehu bh. kompanije, rastu poslovanja i potražnje za kvalifikovanim radnom snagom, niko nema ništa da kaže. Niko nikoga da taguje, da odgovori na komentar, da se pravi pametan/na - valjda govori dosta o tome koliko smo zaista zainteresovani za rad i uopšte kvalifikovani da radimo dobro plaćene poslove. Kakvi smo, dobro nam je.
Ma bravo, nas samo IT industrija moze izvuci i smjena nacionalnih stranaka ! Polako ali sigurno ide na bolje na oba polja. Za sad Kanton Sarajevo blista👍🏻🔝👨🏻‍💻Sretno IT-evci.
@Jojoba bravo IT evci ce uknuti ravnogorski pokret Go IT
❤️