Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...
"Oni su relativno jeftini......" skuplji ovaj trotinet nego moj golf 2....... :(
ukinut i kod nas jer nemamo kulture to da vozimo. Jer nabildana kockasta glava se ljuti sto mu se nisi sklonio na trotoaru Jer on mora da prodje.
Zabrinut sam
Drustvo se mora odluciti za koja prevozna sredstva ce se ogranicena infrastruktura i prostor koristiti. Skuter nije u kategoriji pjesaka niti vozila, a koristi njihovu infrastrukturu. Bit ce jos takvih izuma.
Zato je propala UK, sto je sve ilegalno iako nema zakona koji to regulise.
Kod nas je sve dozvoljeno...ja ako nabavim električni auto ja ću se kačiti na tramvajske žice....isto ko u ratu na prioritet a u miru na komšijin internet i na ženu....
@fbUser1570013344 Na komsijin internet i nekako a na ovo drugo,hmmm,moras imati dobre komsije.
@fbUser1570013344 i tvoja zena ima komsije samo da znas koji isto razmisljaju ko i ti...pozdrav od komsije
Danas sam bio fin i konstruktivan u komentarima, sad se probudila zvijer u meni....