Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Da plaćam pretplatu za moje lično auto e svašta.
@zmajcekSaUne, pa siguran sam da imas i TV, svoj vlastiti pa placas pretplatu nekom kablovskom operateru, ili posjedujes mobilni pa opet placas isti nekom mobilnom operateru? Kontaš????
Sto me nerviraju sa ovim mjesecnim pretplatama za sve moguce i nemoguce. Nevezano samo za auto industriju, daj za internet, daj za tv, netflix, mobilni, office365...sta god krenes neka mjesecna pretplata. Ne mozes vise nista kupiti da imas a ovo kada se sabere mjesecno radicemo samo da nam odbiju to sve i to je to.