Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim 27 minusa. ? Ja bi najsretniji bio kad bi nas navedena gospoda izvukla iz situacije i dovela do napretka. Tako da nema tu dilema. Osim toga mnogo sam i učinio za BiH. Vjerovatno više nego svi iz ove sale. Ali u ovom slučaju, djela navedenih nemaju veze sa pričom. Pa se ne zanosite džaba. Znanstvenici ste, malo istražite.
Dođoh, nametnuh se kao politički kandidat, izreklamirah se, sad svi znaju za mene, i sad mi je lahko predavat na konferenciji, svi me zovu i žele sa mnom sarađivati. Sad ću lako osnovati svoj fakultet. Ne smeta mi što kažu da predajem kao profesor na zapadu iako sam ovdje. To dobro zvuči.
Svaka cast na organizaciji i besplatnoj konferenciji
Bijesan članak!