Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest malo poskup ali je zvjerka ps3 za cijenu mos kupit comp dobar
Dex, Ako ti je PS3 40GB onda ne cita druge igrice, ostale verzije, da. Sto se tice cijena, jesu skuplji od svih ostalih, ali i nude vise. Cijena koju sam ja vidio je 400Eura, i ko god plati vise \'nije mu dobro\' ! Al, sto jest jest, mogla bi ici dole.
\"bosnjo nije odmakao od muzenja krave\". nego sta trebam ? Placati duplo vise nego ameri istu stvar?! Ne pada mi napamet.
Mislim da ova izjava da je kompatibilan s PS2 nije tacna, jer ja imam PS3 i jednu (original) igricu (The Best Of Arcade Games) PS2, koju mi PS3 nemoze da čita....
samo sto je svaki moj frend imo rrod na x360. najvece elektronicko sranje ikad napravljeno
cuj dao na xbox 1200 pa mogo si auto uzet idiote
ebo te xbox da te ebo
ja ga imam ;) grafika je odlicna, memorije ima more... jednostavno je predobar, i vrijedi dati za njega 1200KM (bar sam ja toliko platio) ;)
Ne znam sta da kazem. Jednostavno XBOX360 je puno isplativija varijanta. Nrocito glede nasih prostora.
a ti se javljas na sax preko lopte jel kromanjonac ahaahahah
Da imas para kupio bi i ti!
Pa ja ne znam koje budale kupuju ta sranja. Lopta i mars na livadu, jobla vas tehnika.
fakat cijene su previsoke...gledam XBox košta u Njemačkoj jedno 176 eura,šta je kod nas oko 350 KM,a Play Station 1 je koštao 400 Km kad je izašao na tržište,a svi znamo kakva je to tehnološka inovacija bila Wii košta 200 eura...sve konzole koje su izašle su baš pristupačne za naš džep...neka smanje cijene za jedno 300 KM ili 400 KM bilo bi bolje...
koga briga? bosnjo i onako nije odmako od muzenja krave