Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jabuka je jabuka sve ostalo je smeće
DAJTE MENI 20 KM JA ĆU VAM OTKLJUČAT...EBO VAS APPLE...KO FOL SE NE MOŽE OTKLJUČAT ALO BA KOGA FARBATE...
Neki dan gledam intervju Snowdena koji kaže da ko god ima pametni telefon u Americi u svako doba dana i noći može biti prisluškivan, može bit lociran, uglavnom mogu pristupiti tome kako žele. A sad ovi tokmaci ne mogu otključat jedan telefon, ne kontam?
ma otkljucajte im pa vi opet kasnije zaključajte. ;)
Nas Murga nije obican drot njegove metode su modernije on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije ...
Kapitalizam i vaga: Pare ili Pravda
Hehe u drugoj grupi kompanije u vlasništvu NSA i Jevreja izdvojile mišljenje ko i bill Gates i neke sudije suda za ratne zločine u Hagu. Cisco jučer donio zakrpu za password na svojim firewallovima :))) Mislim da je novo igrokaz u stilu najboljih Čovićevih igrokaza a naročito glede Applea. Njima se u Kini nagomilale brda neprodatih IPhonea pa ono da se uvjere mušterije da je sve sigurno. Centralno američke zemlje ne treba uvjeravati njima je IPhone 5 puta skuplji neg u SAD na crnom tržištu.
Jučer McAffy izjavljuje na CNN da je to problem od pola sata. Za dva čovjkea. Što su tu potrebne velike informacione mreže da blebeću, velike kompanije da se svrstavaju ili ne svrstavaju zaista nije jasno. A pomnuti vlasnik zna kako se muljanjem zatrađuje jer je pustio svojedobno patku da će Mikelanđelo izbrisati sve računare na svoj rođendan. Ako ne kupi od njega antivirus. Možda ga je sam i napravio, hajd znaj.
@kuga Nego WhatsUp omiljena aplikacija Duške Jurišić, pošteno govoreći, je prodata u Facebooku nakon što je napisao ruski programer u Rusiji !! Da li je bio sam tom prilikom, hajd znaj. Dakle možda bi se problem mogbao riješiti AKO SE I ZA APLE FBI obrati kolegama iz KGB ! #FadileOprosti tebe niko ništa ne pita !