Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Really
Šta imaju špijunirati kada pola planete iznosi svoj život i intimu na FB. Znas kako u koga wc izgleda bez da si mu usao ikad u kuću. Znas ko sta jede, sluša, gleda, kuda se kreće itd. Pa cak i sve fotografije su svima dostupne... Pa sta si sakrio od javnosti. Samo govno sto nisi usliko svoje
Da ali ne iznosimo na fejs sifre kartica 💳 legendo! Sve se vrti oko para, logicno!
Samo instalirate AFWall+ firewall, imate krekovanu (paid verziju na a2zapk, apk4all, rexdl web stranicama) i blokirate koju hočete. Ili neki firewall sa google playa koji radi kao vpn ali onda ne možete koristiti vpn. Dovoljno internet omogučiti samo onim aplikacijama kojima treba (google play, web browseri, socijalne mreže, i ako čime šta aploadujete i sihronizujete kao google drive) a ostalo sve blokriati.
Aha, prenosi mi i koronu...još jedna teorija zavjere????