Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar
smisljam nadimak za tebe.....koji bi ti odgovarao?
Stabilnost Windowd OS-a je neosporiva. Koristim Windows OS od verzije 7.5 od Lumie 800, pa 920, pa sad 830 koristim. Sistem apsolutno nema mane osim tog manjka aplikacije, sto je zapravo nekad bilo, WP ima sve bitne app kao iOS i Android. Ne svidja mi se kako klix kaze "plasticne Lumie" to jeste plastika ugl. ali tvrda plastika koja je gotovo neunistiva. Druga cinjenica je da Windows OS radi savrseno na jeftinim telefonima sto je problem sa Androidom. Uskoro stize i Windows 10 koji se izvandredno pokazao na PC , a takodje na telefonima u insajder verziji je jako dobar ! Nemam nista protiv iOS-a jako je dobar, stabilan, Android je izvanredan na kvalitetnijim uredjajima, samo zelim reci da nema razloga za osporavanje Windows OS-a.
@Huja kupim lumiu 920, zadovoljan, pa onda 820, 925 ,625 ,640xl,xtc x, bio zadovoljan...međutim treba mnogo više proizvođača da se uključi da bi windows mogao parirati androidu ili ios_u..e sad priča s o android kažeš hardver mora biti jak,da te razuvjerim, kao što su i mene...kupim huawei y6 dual sim...niskobuđetni,telefon perverzija...totalno zapostavljen,bez reklame...a vjeruj mi promjenio sam ih mnogo, od najskupljih do najjeftinijih sa raznoraznim softverom...windows više ne može ni na fluidnost da se vadi a ni na jeftinoću...
@mehololo neko te izradio za lumiu 1020, telefon je još uvijek zvijer...
Koristio sam i Windows OS, iOS i Andriod. iOS je dobar za klasične korisnike koji telefon koriste samo radi društvenih aplikacija, ne šteka što je najvažnije ali korisnici koji žele da "eksperimentišu" sa svojim telefonom se na iOSu osjećaju kao u zatvoru jer je previše standardan. Android je raj za korisnike koji vole da kreiraju telefon po svom ukusu, od widgeta do thema, kao korisnik imate pristup svemu mogućem na telefonu (mislim na foldere) i vrlo je jednostavan za transfer podataka.
Što se tiče Windows OS-a, to je za korisnike kojima samo treba usluga telefoniranja i fotografisanja. Mogu se instalirati dodatne aplikacije ali bolje vam je da ne eksperimentišete puno jer će vam sam sistem početi mnogo štekati.
@belami1111 Koristio sam Microsoft telefon srednje klase iz 2015 godine. Nakon sto sam instalirao Facebook, Viber, Skype, WhatsApp, Instagram i slično, telefon je bio sporiji oko 50%. Sve ovo govorim iz ličnog iskustva. Nekome se ovi komentari mogu svidjeti, nekome ne ali ja kao krajni korisnik sam to ovako okarakterisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)