Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim generacijama je dovoljan je i Tik Tok da ih dokrajci🤣🤣🤣🤣
Ako mi ljudi ubijamo jedni druge, masakriramo, pravimo genocite i masovne grobnice, sta onda ocekivati od drugi inteligencija....
Spasit ce nas Schwarzenegger ;)
I'll be back
iebace nas cukerberg
Akobogda
zna se, ja picim za Njemacku...
Odlično
Odmah mi je pala na um knjiga od Dan Browna "Porijeklo".
opasno djelo, odnosno stivo
Ah što nam zapad pere mozak mati moja. Isključi struju i ode taj AI u hendek hehehehehe
Technologic
Neće... ja pitao ChatGPT. kaže mi da se ništa ne srkiramo.
jel vas plaćaju da ovakve gluposti prenosite,isto ko korona što je bila
Možda za 1000godina.
Tvorci AI su isti likovi koji guraju depopulaciju planete. AI će im biti nekakav izgovor za eliminaciju 7 milijardi stanovnika. U sličučaju da ne uspije, ,nisu krivi sponzori AI' nego ko fol roboti koji su se oteli kontroli. Naravno da će eugeničari itekako imati kontrolu nad AI, inače bi i oni nestali sa lica zemlje.
Hasta la vista baby...
Volio bih doseći do mozdanih vijuga onih koji smatraju da se netko svjesno urotio da unisti/smanji ljudsku populaciji?! Da cemo se sami unistiti, to stoji, jer vecinu pameti ne koristimo na ispravan nacin, ali svaki covjek je potrosac, a ako nema covjeka, nema ni prodaje/zarade, a bit svega kod „velikih“ se svodi na to.
Kakva li je umjetna inteligencija kad su u pitanju glasanja na izborima
Inteligencije svakako nemamo a vjestacki smo odavno...
Postali smo malo Bogovi. Stvorili smo novu vrstu.( Stvorih vas po slici svojoj) A možda su nas klonirali i stvorili vanzemaljci ,koji su nastavili živjeti sa nama,ili su se povukli i zato se čeka povratak Isusa sa njima.. Na kraju u svemiru sve vrvi od raznih vrsta ,ali smo toliko udaljeni da nemamo čime da odemo tamo.a ni oni isto tako .osim pojedinih..