Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne razviju sopstveni um i ne pobiju nas sve...
Sljedeci korak razvoja je simbioza ljudi i masina koji ce nam otvoriti bezbroj novih mogucnosti.
Sve ce preuzeti, od dijagnostike, preko usluznih djelatnosti, do racunovodstva, transporta i voznje, leta itd. Masine ne grijese i sistemi su vec tu, samo treba vremena sa se rasiri njihova upotreba.
@objektivno123 Ovo treba uzeti u obzir prilikom odabira obrazovanja. Tovar danasnjih zanimanja ce uskoro postati proslost. Npr. ono sto su nekad radili pilot helikoptera i kamerman danas moze jedan droncic koji se kupi za sitne pare. Mislite o tome, djeco.