Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije su ljudi sa konjima putovali ili pjesacili. I mogli su sa ti putovanja i nesto prepricati. Sa ti brale sjedes u ovu kapsulu i za 10 minuta dodzes na odrediste. Ni sta vidio, ni sta cuo, niti sa kim poprico u putu. Nikakve cari ni zadovoljstva.
Ako nesto u svijetu ide nabolje to je tehnologija i nauka. Samo kod nas, obje oblasti su u sjeni svega. Ko je mogao zamislit da ce se jednog dana slika, cak video, moci pisati u DNK. Sta tek da ocekujemo za 20, 30 godina .. I da, mislim da je bit.ly/slika-zapisana-u-dnk-bakterije dobar clanak vezan za sliku pisanu u DNK
@kraftwerk Pa smisli i proizvedi i ti nesto pa da ovce i kod tebe dolaze :)
@kraftwerk, ne znam gdje je on, ali i ja sam u Sarajevu počeo raditi preko ljetnog raspusta sa 14 godina, sasvim legalno, preko studentskog servisa, plaćen po zakonu, i plaćao pedeset posto poreza koji je takav prepolovljen iznosio 12.35% za đake i studente. Četrnaest godina je bila donja dozvoljena granica osamdesetih, i ranije. I ostala je takva do rata. Takva je bila i na Zapadu u isto vrijeme, tek se u zadnjih dvadesetak godina u zapadnom svijetu počelo mjenjati i podizati.
nijedne sijede gl0ve među ovim željezničarima😲
Talgo, samo ti mirno spavaj.
Gdje smo mi a gdje je svijet? Hajmo mi u Vijecnicu na izlozbu slika na temu uspjesno odbranjenog pokusaja drzavnog udara u Turskoj...